Witloofsoep

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ajuin fijn en stoof ze in de boter. Snijd het witloof en de aardappel in grove stukken en voeg dit, samen met de suiker, bij de ajuinen. Stoof het geheel lichtbruin, voeg water toe en kruid met peper en zout.Als het witloof gaar is leg je enkele stukjes opzij. Het geheel mixen, even laten doorkoken witloofstukjes toevoegen.Soep in borden opdienen met scheutje room en plukje gemalen kaas.Smakelijk!

Witloofsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Witloofsoep met garnalen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofsoep met witbier
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Witloofsoep met garnalen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofsoep met witbier
40 min Voorgerecht
Bekijk recept