Pikante garnalensoep

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui en de look fijn en laat 5 minuten op zacht vuur fruiten in de margarine. Voeg de bloem toe, roer 30 sec, en vervolgens voeg er de tomatensaus en de Philadelphia aan toe. Leng langzaam aan met de hete bouillon, doe er gul peper op en breng aan de kook.
  • 2 Verwerk er de sojasaus en de garnalen in. Ga na of het voldoende gekruid is en laat nog 2 minuten doorkoken.
  • 3 Was de korianderblaadjes, droog ze en snijd ze fijn en strooi ze in de soep.
  • 4 Deze pikante soep kan op smaak worden gebracht met verscheidene soorten peper: zwarte peper, Sichuanpeper, cayennepeper...

Pikante garnalensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)
15 min
Bekijk recept
Romige garnalensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept