Venkelsoep

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de venkelknollen, snij het groen eraf, hou apart.
  • 2 Schil de venkelknollen en snij in blokjes.
  • 3 Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
  • 4 Pel ui en knoflook en hak fijn.
  • 5 Verhit een weinig olijfolie in een kookpot en bak ui en knoflook glazig.
  • 6 Strooi er de venkel en champignons bij en roerbak 1 minuut.
  • 7 Blus het geheel met de bouillon en laat 10 minuten koken op een middelmatig vuur.
  • 8 Kruid af met pezo.
  • 9 Rooster de pijnbommpitten in een antikleefpan, hak ze daarna fijn.1
  • 0 Hak het groen van de venkel fijn.1
  • 1 Schep de soep in warme soepkommen, doe in het midden een schepje verse kaas en bestrooi met de pijnboompitten en het venkelgroen.1
  • 2 Serveer met een geroosterd sneetje brood.

Venkelsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept