Waterkerscappuccino met geitenkaas

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!
  • 3 Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.
  • 4 Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.
  • 5 Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.

Waterkerscappuccino met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept