Zoek
Hertoginnensoep
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 middelgrote uien
25 gr vetsstof
35 gr bloem
2 à 3 kippenbouillionblokjes
8 dl water
7 dl melk
35 gr diepvrieskervel
1 à 2 eetlepels vers gehakte peterselie
Bereiding
1
-uien kuisen en zéér fijn snijden
2
-De uien aanstovern in vetstof
3
-Bestrooien met de bloem en langzaam bevochtigen met het heet water
4
-Bouillionblokjes toevoegen en 10min. laten koken
5
-Ondertussen de melk opwarmen (niet koken!)
6
-Kervel en peterselie bij de melk voegen en nog even mixen
7
-Mengsel van melk en soep bij elkaar voegen
8
*DEZE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS GAAT ZE SCHIFTEN!
9
-De soep op smaak brengen met peper en zout1
0
Presentatie : Serveer in warme soepkommetjes en garneer met gehakte peterselie.1
1
TIP : Deze soep kan men ook maken met spinazie en opdienen met gemalen kaas.1
2
stukjes kip of reepjes gesnipperd herta hesp , geven ook een fijnere smaak aan deze soep.1
3
Smakelijk!!!
Hertoginnensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker