Hertoginnensoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -uien kuisen en zéér fijn snijden
  • 2 -De uien aanstovern in vetstof
  • 3 -Bestrooien met de bloem en langzaam bevochtigen met het heet water
  • 4 -Bouillionblokjes toevoegen en 10min. laten koken
  • 5 -Ondertussen de melk opwarmen (niet koken!)
  • 6 -Kervel en peterselie bij de melk voegen en nog even mixen
  • 7 -Mengsel van melk en soep bij elkaar voegen
  • 8 *DEZE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS GAAT ZE SCHIFTEN!
  • 9 -De soep op smaak brengen met peper en zout1
  • 0 Presentatie : Serveer in warme soepkommetjes en garneer met gehakte peterselie.1
  • 1 TIP : Deze soep kan men ook maken met spinazie en opdienen met gemalen kaas.1
  • 2 stukjes kip of reepjes gesnipperd herta hesp , geven ook een fijnere smaak aan deze soep.1
  • 3 Smakelijk!!!

Hertoginnensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker