bouillon van aardappelen met gepocheerd eitje

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de aardappelen koken met de pel in de kippenbouillon met tijm look en enkele peperbolletjes,tot de petatjes gaar zijn.
  • 2 de aardappelen pellen en doe ze door een zeef.
  • 3 doe de kippenbouillon erbij.
  • 4 afkruiden met peper en zout.
  • 5 de eitjes pocheren.
  • 6 doe de bouillon in een diepbord, eitje er boven op, afwerken met gebakken spek.
  • 7 smakelijk

bouillon van aardappelen met gepocheerd eitje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept