Zoek
Koude paprikasoep
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 gele paprika's
1 teentje knoflook
1 rode ui
2 el olijfolie
0,5 liter kippenbouillon, blokje
peper&zout, (pezo)
2 el pastachenootjes
Bereiding
1
Schil de paparika's met een dunschiller.
2
Snij de paprika's in vier, verwijder zaad en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
3
Pel ui en knoflook en hak fijn.
4
Verhit de olijfolie in een pot en stoof hierin de ui, knoflook en paprika glazig.
5
Giet er de bouillon bij, breng aan de kook en laat 5 minuten koken.
6
Mix de soep heel fijn, breng op smaak met pezo.
7
Doe de soep door een chinois (puntzeef), dan is ze nog fijner.
8
Laat de soep afkoelen in de koelkast.
9
Rooster de pistachenoten zonder vetstof in een warme pan, hak daarna fijn.1
0
Verdeel de soep over glaasjes en werk af met de gehakte pistachenootjes.
Koude paprikasoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept