Zoek
Witloofsoep met zalm
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1kg witloof,1 versnipperde ui,1l kippenbouillon,2dl vrse room,muskaatnoot,300gr verse zalm,150 gr gerookte zalm
20gr boter
Bereiding
1
Bak de ui in de boter en voeg er het versnedenwitloof,de bouillon en muskaatnoot aan toe
2
laat alles 10 minuten koken en mix tot een gladde soep
3
voeg de room en de in dobbelsteentjes gesneden verse zalm toe
4
laat 2 minuten op een zacht vuur zonder koken
5
verdeel de in reepjes gerookte zalm over de borden,giet er de hete soep over
6
en werk af met een takje dille
7
ps: ge kunt ze opfriessen de smaak veranderd niet
Witloofsoep met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Witloofsoep met garnalen
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofsoep met witbier
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept