Knolseldersoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon en snij in grove stukken.
  • 2 Doe de groenten in een kookpot en voeg de kippenbouillon toe. Breng aan de kook en laat 25 minuten op een zacht vuur koken.
  • 3 Voeg de smeltkaasjes toe en mix de soep fijn.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Werk de borden af met wat fijngehakte peterselie.
  • 6 Tip: In plaats van de smeltkaasjes kan je bij het begin van de bereiding een blik gepelde tomaten toevoegen.

Knolseldersoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept

Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept