Zoek
Knolseldersoep
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 knolselder
2 aardappelen
2 L kippenbouillon
2 smeltkaasjes (La vache qui rit)
peper en zout
Bereiding
1
Maak de groenten schoon en snij in grove stukken.
2
Doe de groenten in een kookpot en voeg de kippenbouillon toe. Breng aan de kook en laat 25 minuten op een zacht vuur koken.
3
Voeg de smeltkaasjes toe en mix de soep fijn.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Werk de borden af met wat fijngehakte peterselie.
6
Tip: In plaats van de smeltkaasjes kan je bij het begin van de bereiding een blik gepelde tomaten toevoegen.
Knolseldersoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept
Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept