Zoek
Tomatensoep
6
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gram Soepgroenten (prei, selder, ui, wortel)
800 gram Geblokte en ontpitte tomaten
2 doosjes Heinz Tomato Frito
2 blokjes Runderbouillon
2 blokjes Groentenbouillon
2 blokjes Kippenbouillon
2,5 liter Water
15 gram Suiker (optioneel)
Bereiding
1
Stoof de soepgroenten aan in wat boter (bij voorkeur Solo voor de smaak).
2
Na enkele minuten stoven voeg je ongeveer een liter water toe tot de groenten volledig onder staan.
3
Voeg alle bouillonblokjes toe en laat koken voor een half uur.
4
Haal van het vuur en voeg de tomatenblokjes en de Heinz Tomato Frito toe.
5
Als je wil mag je de suiker ook toevoegen (dit om de tomatensmaak nog wat te versterken).
6
Mix de groenten. Is het water te veel verdampt voeg dan wat water toe voor je begint te mixen.
7
Na het mixen leng je op tot de gewenste dikte en proef je even.
8
Doe nog peper en zout bij naar gelang je smaak.
9
Mix nog een 2-tal minuten om alles fijn te krijgen en een romige soep te krijgen.
Tomatensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept