Zoek
Pompoensoep
6
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram Soepgroenten (pompoen, ui)
2 kleine Aardappelen (opgesneden)
1/2 doosje Heinz Tomato Frito
2 blokjes Rundsbouillon
1 blokje Kippenbouillon
1 blokje Groentenbouillon
2,5 liter Water
Bereiding
1
Stoof de pompoen, aardappelen en de ui aan in wat boter (bij voorkeur Solo voor de smaak).
2
Na het stoven voeg je ongeveer 1 liter water toe tot de groenten onder staan.
3
Voeg alle bouillonblokjes toe en laat koken voor 30 min.
4
Voeg de Heinz Tomato Frito toe.
5
Mix de groenten. Voeg water toe als de groenten niet volledig onder staan.
6
Leng de soep op naar wens. Voeg peper en zout toe naar wens.
Pompoensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept