Tomaten-Groenten Jullienne met balletjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de groenten 5 minuten. Geregeld omscheppen. Verwarm ondertussen de soep en roer de ketchup erdoor.
  • 2 Klop de eieren los, verkruimel het bouillonblokje erboven en klop het erdoor.
  • 3 Schenk het ei bij de gebakken groenten in de pan. Even rustig roeren tot het ei een beetje is gestold. Maak er dan 4 bergjes van, druk ze een beetje plat en bak de mini-omeletjes om en om bruin.
  • 4 Toast de boterhammen en besmeer ze met margarine. Schep de Tomaten-Groenten Jullienne met Balletjes in 4 soepkommen. Leg de getoaste boterhammen met de omeletjes op 4 grote borden, zet de soepkommen ernaast en breek de beschuitjes aan tafel over de soep.
  • 5 Bron: Knorr.be

Tomaten-Groenten Jullienne met balletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept