Zoek
Cappuccino van champignons met gerookte eend
4
75 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 doosje Parijse champignons
1 stuk aardappel
1 stuk ui
1 stuk preiwit
1 dl room
3 liter kalfsfond
16 sneetjes gerookte eendenborst
1 el gehakte peterselie
100 gram ganzenleverterrine (facultatief)
1 snuifje peper en zout
1 blokje boter
Bereiding
1
Was en versnijd alle groenten.
2
Stoof ze 10 minuten aan in de boter.
3
Leng daarna aan met de kalfsfond.
4
Laat een uurtje doorkoken en mix dan het geheel tot een homogene massa.
5
Breng op smaak met peper en zout.
6
Voeg de room en de peterselie toe aan de soep en mix het geheel zeer schuimig.
7
Dien op in diepe borden of soepkommetjes.
8
Schik daarin de versneden schijfjes eendeborst en werk eventueel af met de ganzenlever.
Cappuccino van champignons met gerookte eend is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept