1 Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's.
2 Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes
3 De wortel en de uien fijn snijden.
4 Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie
5 Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe
6 Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak.
7 De spinnen maak je zo:
8 Zet een liter water aan de kook
9 Maak van het gehakt kleine balletjes. 1
0 Breek de spaghettistokjes in stukjes 1
1 Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes 1
2 Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken. 1
3 Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's. 1
4 Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes 1
5 De wortel en de uien fijn snijden. 1
6 Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie 1
7 Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe 1
8 Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak. 1
9 De spinnen maak je zo: 2
0 Zet een liter water aan de kook Maak van het gehakt kleine balletjes. Breek de spaghettistokjes in stukjes Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken. Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep