Feestelijke kaassoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 aardappelen en 4 uien in stukken in 2 liter water (met kippebouillon) laten koken (+/- 20 minuten)
  • 2 alles mixen
  • 3 250 gr Rambol met kruiden toevoegen
  • 4 250 gr Camembert Rustique toevoegen. (de Camembert horizontaal in 2 helften snijden en met de pel naar boven leggen)
  • 5 15 minuten laten koken
  • 6 de pel van de Camembert met een visspaan verwijderen.
  • 7 alles nog een keer mixen
  • 8 op smaak brengen met peper (en eventueel zout)
  • 9 Smakelijk, een gemakkelijke feestelijke en zeer lekkere soep !!

Feestelijke kaassoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept