Zoek
Feestelijke kaassoep
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 grote uien
2 aardappelen
250 g rambol met kruiden
2 liter kippenbouillon
250 gr Camembert (Rustique)
peper en zout
Bereiding
1
2 aardappelen en 4 uien in stukken in 2 liter water (met kippebouillon) laten koken (+/- 20 minuten)
2
alles mixen
3
250 gr Rambol met kruiden toevoegen
4
250 gr Camembert Rustique toevoegen. (de Camembert horizontaal in 2 helften snijden en met de pel naar boven leggen)
5
15 minuten laten koken
6
de pel van de Camembert met een visspaan verwijderen.
7
alles nog een keer mixen
8
op smaak brengen met peper (en eventueel zout)
9
Smakelijk, een gemakkelijke feestelijke en zeer lekkere soep !!
Feestelijke kaassoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept
Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept