Zoek
Garburesoep
10
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 st. prei
2 st. ui
2 st. wortel
1 st. raap
1 st. aardappel
200 g groene selder
1/8 ste knolselder
1,5 l blanke fond
20 g vetstof
Toastbrood
Gemalen kaas
Mornaysaus (bechamelsaus gemalen kaas)
Bereiding
1
Groenten schoonmaken en spoelen met veel water.
2
Grof versnijden op een snijplank.
3
Groenten laten uitzweten in boter.
4
Bevochtigen met blanke fond.
5
40 minuten zachtjes laten gaarkoken.
6
De soep van het vuur nemen en mixen.
7
Nadien door een puntzeef zeven.
8
Terug aan de kook brengen en afschuimen.
9
Op smaak brengen met peper en zout.1
0
Toastbrood in schijfjes van 1 cm snijden.1
1
De korst verwijderen.1
2
Laten kleuren onder de salamander.1
3
Bestrijken met een laagje Mornaysaus.1
4
Laten gratineren onder de salamander.
Garburesoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker