Garburesoep

10
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Groenten schoonmaken en spoelen met veel water.
  • 2 Grof versnijden op een snijplank.
  • 3 Groenten laten uitzweten in boter.
  • 4 Bevochtigen met blanke fond.
  • 5 40 minuten zachtjes laten gaarkoken.
  • 6 De soep van het vuur nemen en mixen.
  • 7 Nadien door een puntzeef zeven.
  • 8 Terug aan de kook brengen en afschuimen.
  • 9 Op smaak brengen met peper en zout.1
  • 0 Toastbrood in schijfjes van 1 cm snijden.1
  • 1 De korst verwijderen.1
  • 2 Laten kleuren onder de salamander.1
  • 3 Bestrijken met een laagje Mornaysaus.1
  • 4 Laten gratineren onder de salamander.

Garburesoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker