Gebonden uiensoep

10
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blanke fond bereiden.
  • 2 0,100 kg ui afzonderlijk houden voor het garnituur, de rest in plakjes snijden.
  • 3 Uien aanstoven in boter zonder te kleuren.
  • 4 Met ontvette blanke fond bevochtigen.
  • 5 Gedurende ongeveer 20 minuten zachtjes gaarkoken.
  • 6 Regelmatig ontvetten.
  • 7 Op smaak brengen met peper en zout.
  • 8 Garnituur toevoegen: de diablotins met gemalen gruyèrekaas bestrooien en onder salamander laten korsten, afzonderlijk doorgeven.

Gebonden uiensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept