Zoek
Gebonden uiensoep
10
50 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,500 kg ui
4 l blanke fond
1/2 st. stokbrood
0,150 kg gemalen gruyèrekaas
0,100 kg boter
Peper
Zout
Bereiding
1
Blanke fond bereiden.
2
0,100 kg ui afzonderlijk houden voor het garnituur, de rest in plakjes snijden.
3
Uien aanstoven in boter zonder te kleuren.
4
Met ontvette blanke fond bevochtigen.
5
Gedurende ongeveer 20 minuten zachtjes gaarkoken.
6
Regelmatig ontvetten.
7
Op smaak brengen met peper en zout.
8
Garnituur toevoegen: de diablotins met gemalen gruyèrekaas bestrooien en onder salamander laten korsten, afzonderlijk doorgeven.
Gebonden uiensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Driekazenfondue
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept