Zoek
aspergeroomsoep met gerookte zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr witte asperges
1 l kippenbouillon
200 gr gerookte zalmfilet
2 el olijfolie
200 ml slagroom
zout, peper, nootmuskaat
2 fijngesneden lente-uitjes
Bereiding
1
schil 600 gr witte asperges en verwijder de houterige uiteinden
2
snijd de asperges in stukken van 3 cm
3
kook de stukjes beetgaar in 1 l kippenbouillon
4
snijd 200 gr gerookte zalm in reepjes
5
pureer de soep zeer grondig zodat alle stukken verdwenen zijn
6
voeg 200 ml slagroom toe en breng de soep terug aan de kook
7
doe nu de reepjes zalm 1 voor 1 in de soep
8
de 2 in ringetjes gesneden lente-uitjes
9
kruid de soep met zout en peper1
0
dien warm op
aspergeroomsoep met gerookte zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept