aspergeroomsoep met gerookte zalm

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil 600 gr witte asperges en verwijder de houterige uiteinden
  • 2 snijd de asperges in stukken van 3 cm
  • 3 kook de stukjes beetgaar in 1 l kippenbouillon
  • 4 snijd 200 gr gerookte zalm in reepjes
  • 5 pureer de soep zeer grondig zodat alle stukken verdwenen zijn
  • 6 voeg 200 ml slagroom toe en breng de soep terug aan de kook
  • 7 doe nu de reepjes zalm 1 voor 1 in de soep
  • 8 de 2 in ringetjes gesneden lente-uitjes
  • 9 kruid de soep met zout en peper1
  • 0 dien warm op

aspergeroomsoep met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min Voorgerecht
Bekijk recept