Goulash soep

4
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien en snij de paprika's in fijne reepjes .
  • 2 Verhit de olie in een braadpan ( met dikke bodem ) en bak daarin de uien en het rundsvlees aan .
  • 3 Voeg de reepjes paprika toe en bak ze mee .
  • 4 Bestrooi het geheel met de 2 soorten paprikapoeder , voeg de marjolein toe en schenk de bouillon erbij .
  • 5 Dek de pan af en laat een klein uurtje op laag vuur pruttelen .
  • 6 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm .
  • 7 Voeg deze ca 20 min. voor het einde van de kooktijd in de soep en breng op smaak met wat zout en komijnpoeder .
  • 8 Roer tot slot de tomatenpuree erdoor en serveer met stokbrood .
  • 9 eet smakelijk :)1
  • 0 Tips ; werk af met verse peterselie of bieslook .

Goulash soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept