Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels

6
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de pastasaus met 4 dl water aan de kook. Pureer 2 min. met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hak de peterselie fijn. Halveer de plakjes ham en draai ze om de bovenkant van de soepstengels.
  • 2 Schenk de soep in 6 soepkommen of 12 kleine glaasjes. Schenk in elk een theelepel olijfolie en bestrooi met de peterselie. Zet de soepkommen of glaasjes op bordjes en leg de soepstengels erbij.

Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept