Knorr Groenteweelde soep met Beaufortkaas

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • 3 Bestuif een plank met bloem. Leg twee plakjes bladerdeeg op elkaar en rol deze uit tot een rechthoek van ongeveer 20 bij 15 cm. Snijd het bladerdeeg in de lengte doormidden en bestrooi elk deel met een kwart van de Danish Blue en de fijngehakte walnoten. Vouw de reep bladerdeeg in de lengte dubbel en druk het deeg aan. Pak voorzichtig de uiteinden vast en rol de brede reep tot een gedraaide stengel. Plaats de bladerdeegstengels op de bakplaat. Herhaal dit voor de andere 2 plakjes bladerdeeg.
  • 4 Bestrijk de bladerdeegstengels met melk en bak ze in 20 minuten lichtbruin en krokant. Laat de krokante stengels afkoelen.
  • 5 Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep in 4 borden. Leg de stengel met Danish Blue en walnoten over het bord heen.

Knorr Groenteweelde soep met Beaufortkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bergslaatje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Savoyardsoep
35 min
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept