1 Snijd of steek met een kerstboom uitsteekvormpje, uit de boterhammen 4 grote of 8 kleine kerstboompjes.
2 Hak de groene kruiden fijn. Snijd de paprika in heel kleine stukjes.
3 Meng de roomkaas met ½ van de kruiden en de paprika. Breng op smaak met een beetje Knorr Aromat.
4 Meng in een kom het gehakt met Ÿ van de groene kruiden, het paneermeel en de pesto. Vorm er balletjes van ter grootte van de kerstomaatjes.
5 Leg de balletjes in een pannetje met bijna kokend water en laat ze op een matig vuur in ca. 8 min. gaar worden. Afgieten.
6 Verwarm ondertussen de pompoensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de laatste 2 min. de kerstomaatjes mee. Roer de warme vleesballetjes erdoor.
7 Rooster de brood-kerstboompjes goudbruin in een droge hete koekenpan, grillpan of grill. Besmeer de toastjes met de kaasspread.
8 Verdeel de soep over 4 mooie soepborden of kommen en leg de kerstboomtoastjes erbij.