Kerstballen-pompoensoep

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd of steek met een kerstboom uitsteekvormpje, uit de boterhammen 4 grote of 8 kleine kerstboompjes.
  • 2 Hak de groene kruiden fijn. Snijd de paprika in heel kleine stukjes.
  • 3 Meng de roomkaas met ½ van de kruiden en de paprika. Breng op smaak met een beetje Knorr Aromat.
  • 4 Meng in een kom het gehakt met Ÿ van de groene kruiden, het paneermeel en de pesto. Vorm er balletjes van ter grootte van de kerstomaatjes.
  • 5 Leg de balletjes in een pannetje met bijna kokend water en laat ze op een matig vuur in ca. 8 min. gaar worden. Afgieten.
  • 6 Verwarm ondertussen de pompoensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de laatste 2 min. de kerstomaatjes mee. Roer de warme vleesballetjes erdoor.
  • 7 Rooster de brood-kerstboompjes goudbruin in een droge hete koekenpan, grillpan of grill. Besmeer de toastjes met de kaasspread.
  • 8 Verdeel de soep over 4 mooie soepborden of kommen en leg de kerstboomtoastjes erbij.

Kerstballen-pompoensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bananencheesecake met zoute karamelpopcorn
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Plaatquiche kerstboom
40 min
Bekijk recept
Bladerdeeg met geitenkaas en kerstomaatjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Het kerstboomeitje van Pieternel Suers
10 min-
Bekijk recept