Oostends Vispannetje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de prei zeer fijn en snijd de champignons in stukjes. Verdeel de vis in beetklare stukken en kruid met peper.
  • 2 Verwarm twee eetlepels vloeibare margarine in een pan en stoof er eerst de ui en dan de prei en de champignons bij gedurende 3 minuten. Kruid met peper en nootmuskaat.
  • 3 Voeg er het Knorr Bouillonketeltje Vis bij, de wijn en de room en laat op zacht vuur verder garen gedurende 6 minuten met een deksel op de pan.
  • 4 Schik daar de vis op en laat ongeveer 7 minuten afgedekt garen.
  • 5 Kruid, indien nodig de saus met peper en zout, verdeel er de garnalen over en dien op met partjes of schijfjes citroen .

Oostends Vispannetje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongschar op z'n Oostends
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oostends vispannetje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong op z'n Oostends met pommes duchesse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselgratin Op Z'N Oostends
30-60 min -
Bekijk recept