Aspergesoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges. Kook de schillen af samen met ui, selder en wortel, mag er in zijn geheel in, word toch gezeefd. 20 minuten laten sudderen. vocht zeven. Kook hier de asperges 10 minuten in. asperges eruit halen. klontje boter smelten, bloem toevoegen, roux goed roeren, bouillon van asperges hier aan toevoegen. Afkruiden met bouillonblokjes en peper. goed door laten koken. 5 tal asperges in kleine stukken snijden en toevoegen aan de soep. Smakelijk. Tip ! De rest van de asperges kan je gebruiken voor asperges op zijn vlaams of asperges met goei boter en peterselie als groente serveren

Aspergesoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept