Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de paddenstoelen fijn. Pel en pers de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de paddenstoelen met de soepgroenten en knoflook 2 minuten. Voeg de kipreepjes toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Kook de soep 10 minuten. Voeg de lettervermicelli toe en laat in een paar minuten gaar worden.
  • 3 Besmeer ondertussen de boterhammen met de halvarine. Beleg de helft van de boterhammen met de eiersalade. Leg de andere boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op. Snijd de sandwiches schuin doormidden.
  • 4 Schep de soep in diepe borden of kommen en leg de sandwiches ernaast.

Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Capuccino van paddestoelen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept