Zoetzure tomatensoep met vleesreepjes en noedels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de vleesreepjes 2 minuten op een matig hoog vuur.
  • 2 Voeg de groenten toe en bak 2 minuten mee.
  • 3 Voeg de gezeefde tomaten, de bouillon en de azijn toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  • 4 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  • 5 Voeg de noedels en naar smaak 3-4 el ketjap aan de soep toe.
  • 6 Verdeel de soep over 4 diepe borden of kommen en geef de boterhammen en halvarine erbij.

Zoetzure tomatensoep met vleesreepjes en noedels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept