Zoek
Preisoep
10
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 liter groentebouillon
4 uien
3 aardappelen
4 stronken wit van prei
2 teentjes look
2 takjes tijm
3 blaadjes laurier
1 el mosterd
peper
zout
Bereiding
1
Maak de groentebouillon
2
Pel de uien en de look.
3
Snij de uien grof en kneus de tenen.
4
Snij het wit van de prei (klein) en de aardappelen (groot) in stukken.
5
Stoof de ui en knoflook aan.
6
Stoof de prei en de aardappel daarna mee aan.
7
Voeg de tijm en laurier toe.
8
Schenk de bouillon bij de groenten en laat 20 minuten pruttelen.
9
Vis de tijmtakjes en de laurierblaadjes eruit en mix de soep glad.1
0
Kruid af met peper en zout.1
1
Doe een eetlepel mosterd in de soep en mix opnieuw.
Preisoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept