Zoek
Tomatensoep
10
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 stengels selder
2 teentjes look
2 uien
2 el tomatenpuree
10 tomaten
2 wortels
2 liter kippenbouillon
1 takje tijm
2 blaadjes laurier
fijne suiker
zout
peper
Bereiding
1
Snij de uien in stukken en pers de look.
2
Snij de wortel en selder in stukken en laat meestoven.
3
Snij de tomaten in stukken en voeg deze ook toe.
4
Voeg de tijm, laurier en tomatenpuree toe.
5
Overgiet met de kippenbouillon en laat 20 minuten sudderen.
6
Haal de kruidenresten eruit en mix de soep glad.
7
Kruid af met peper en zout.
8
Als je tomaten wat zuur waren, kan je de soep zachter maken door een beetje fijne suiker toe te voegen op het einde.
Tomatensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept