Tomatensoep

10
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien in stukken en pers de look.
  • 2 Snij de wortel en selder in stukken en laat meestoven.
  • 3 Snij de tomaten in stukken en voeg deze ook toe.
  • 4 Voeg de tijm, laurier en tomatenpuree toe.
  • 5 Overgiet met de kippenbouillon en laat 20 minuten sudderen.
  • 6 Haal de kruidenresten eruit en mix de soep glad.
  • 7 Kruid af met peper en zout.
  • 8 Als je tomaten wat zuur waren, kan je de soep zachter maken door een beetje fijne suiker toe te voegen op het einde.

Tomatensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept