Oost-indische-kerssoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui in grove stukken snijden en aanstoven in beetje solo.
  • 2 Wortel en selder ook in grove stukken toevoegen, even meestoven. water uit waterkoker toevoegen. bouillonblokjes toevoegen, bloemetjes toevoegen. 20 minuten laten koken
  • 3 Mixen, tapioca of vermicelli toevoegen. afkruiden met peper.
  • 4 Serveren, ter versiering kan je enkele blaadjes los trekken en op de soep leggen of heel bloemetje op de kant van het bord.

Oost-indische-kerssoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Oost-Indische Kers Met Eieren
10-20 min -
Bekijk recept
Oost-West Oprolcake
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oost-West Cakerol
30-60 min -
Bekijk recept