Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook. Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef. Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie.
    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.slMTEsRo.dpuf

Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept