Velouté van asperges met salsa van grijze garnalen

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de grofgesneden ui op een zacht vuur in een kookpot met de olie.
  • 2Schil ondertussen de aardappelen en snij in blokjes. Schil voorzichtig de asperges, verwijder het harde onderste gedeelte en snij in stukjes.
  • 3Doe aardappelen en asperges in de kookpot, meng 2 min. giet er 1 liter warm water bij en de verkruimelde bouillonblokjes.
  • 4Plaats het deksel op de kookpot en breng aan de kook. Laat 20 min. zachtjes koken.
  • 5Ontpit ondertussen de tomaat en snij in heel kleine blokjes. Voeg de garnalen, bieslook, peper en het citroensap bij. Meng goed en bewaar fris.
  • 6Laat de soep 5 min. rusten en mix. Voeg de room toe, breng op smaak met peper en zout en verwarm opnieuw tot tegen het kookpunt. Neem van het vuur en dien onmiddellijk op. Geef er de salsa apart bij.

Velouté van asperges met salsa van grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté Met Sint-jakobsvrucht
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Velout de courgettes (courgettesoep)
Bekijk recept