tapa van gelepepersoep

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de uien in wat olie en voeg de ontpitte, gewassen en in stukken gesneden paprika's toe. Zet onder in water met een bouillonblokje en laurier. Laat op middelmatig vuur een halfuurtje garen
  • 2 Schep de paprika's met ui met een beetje vocht in de blender, mix en giet de soep over in een pot. Warm op
  • 3 laat de boursinsaus in de warme soep smelten en roer tot een homogene massa. serveer de soep koud , vergezeld van knabbelstokjes

tapa van gelepepersoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde rauwe zalm met citroen en olijfolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas de Albacete
10 min Snack
Bekijk recept