Twee kleuren aspergessoep met kruidenroom

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook beide aspergesoorten gaar. Smelt in een (soep)pan met dikke bodem de boter. Voeg de bloem toe en bak 2 minuten zachtjes mee, zonder te kleuren. Verkruimel de bouillontabletten boven de pan en breng de soep aan de kook.
  • 2 Voeg het aspergekookvocht scheutje voor scheutje en al roerende toe zodat een gladde soep ontstaat.
  • 3 Laat de soep 15 minuten op laag vuur trekken.
  • 4 Snijd de asperges in stukjes en warm ze 2-3 minuten zachtjes mee
  • 5 .Meng de crème fraîche met de knoflook, de kruiden en zout en peper naar smaak.
  • 6 Schep de soep in 4 kommen of diepe borden en schep er een lepel kruidenroom in.

Twee kleuren aspergessoep met kruidenroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met olijven en kruidenroom
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zalmmoten In Kruidenroom
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoten In Kruidenroom
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw omwikkeld met rookvlees
30 min-
Bekijk recept