aspergeroomsoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de asperges tot net onder het kopje. breek onderaan telkens een stukje af. Het harde, houterige gedeelte. Doe de schillen met de afgebroken stukjes in een pan. Gebruik de asperges zelf voor een ander gerecht. Overgiet met de kippebouillon en breng aan de kook. Voeg de honing toe en laat 30 minuten koken. Giet door een zeef. Meng de room met de eierdooiers tot een smeuïge massa. giet bij de soep en roer tot ze gebonden is. Laat niet meer koken ! Breng op smaak met peper, zout en bieslook

aspergeroomsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min Voorgerecht
Bekijk recept