WATERKERSSOEP MET GEGRILDE VISSPIESJES

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak de ui en de prei schoon, schil de aardappel, snij de groeten in stukken, fruit ze in wat boter. Spoel de waterkers, snij grof, Doe 500 gr ervan bij de groeNten en laat stoven. Strooi er de bloem bij en laat even meebakken, voeg kippenbouillon toe tot alles onder staat. Kruid met peper en zout en laat gaarkoken
  • 2 strooi er vlak voor het einde de rest van de de waterkers bij en mix. Werk af met een scheutje room maar laat niet meer koken.
  • 3 Rijg de tongfilets afwisselend met de kerstomaatjes op een spiesje. Kruid met peper en zout , sprenkel er olijfolie over en bak in een grillpan. Serveer in kommetjes met de spiesjes erbovenop

WATERKERSSOEP MET GEGRILDE VISSPIESJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept