Tomatensoep met balletjes

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de balletjes het gehakt met paneermeel, eieren, peper en zout. Vorm balletjes en kook ze in licht gezouten water.
  • 2 Reinig voor de soep de groenten en snijd ze in zeer kleine blokjes. Stoof aan in boter en voeg de fijngesneden tomaten toe.
  • 3 De bouillon mag er eerst bij, vervolgens de bloemkoolroosjes, de erwten en de fijngesneden boontjes. Breng aan de kook en laat zachtjes gaar koken.
  • 4 Voeg tijden het koken tijm, laurier en peterselie toe en kruid eventueel met peper en zout.
  • 5 Voeg dan de balletjes toe en werk af met gehakte peterselie.

Tomatensoep met balletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept