Spinaziesoep met lams

6
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof het lamsvlees in 1 eetlepels boter met wat water ongeveer 1 uur 30 minuten. Haal het vlees uit de pan en snijd in blokjes, doe het weer in de pan met zout en de rijst, breng weer aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
  • 2 Smelt 1 eetlepel boter en bak de ui, knoflook 3 minuten bruin. Voeg de peterselie toe en laat nog 2 minuten bakken.
  • 3 Doe dit mengsel bij de soep en laat nog 15 minuten koken.
  • 4 Doe de gehakte spinazie erbij en kook nog 10 minuten tot de spinazie gaar is.

Spinaziesoep met lams is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met spitskool en couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met amandelen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde lentegroenten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-spinaziesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen-spinaziesoep met Groninger metworst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept