Zoek
Bisque van garnalen
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo bakken en braden (verpakking papier)
kg 1 afval van grijze garnalen
zout en peper
cayennepeper
1 ui
2 wortelen
1 wit van prei
el 3 bloem
el 3 tomatenpuree
l 3 water
2 blokjes Knorr Finesse bouillon vis
g 300 grijze garnalen
cl 20 room
cl 10 cognac
Bereiding
1
Smelt wat Solo in de pan en stoof het afval van de garnalen hierin goed aan.
2
Kruid met zout, peper en een beetje cayennepeper.
3
Snijd de groenten fijn en laat ze mee stoven.
4
Doe er nu de bloem en de tomatenpuree bij, roer goed en laat even meebakken.
5
Doe er het water bij, voeg de Knorr bouillon toe en laat 1 uur koken.
6
Giet de soep door een fijne zeef.
7
Leg een hoopje mooie garnalen in het midden van de borden, giet er wat room rond en een beetje cognac. Giet er dan de soep over en serveer direct.
Bisque van garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept