- Snipper de ui grof."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Schil de courgette en snij in kleine stukjes."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snij verse tomaten in 4 en verwijder het grootste deel van de pitjes."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Rasp de parmezaan (u hebt 2 eetl. nodig)."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Hak de blaadjes van de peterselie fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geraspte parmezaan en de fijngehakte peterselie. Kruid eventueel met zwarte peper en zout. Rol balletjes ter grootte van een pingpongbal."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Breng 3 dl groentebouillon aan de kook, zet het vuur lager en voeg de balletjes toe. Hou de bouillon onder het kookpunt en laat de balletjes ± 3 min. garen. De balletjes zijn gaar als ze komen bovendrijven. Schep ze uit de bouillon en zet opzij. Bewaar ook de bouillon."},{"@type":"HowToStep","text":"10.