Zoek
Met rijst en droge vruchten gevulde eend
4
80 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eend
zout
100 g Solo
1 theelepel Indische kruidenmix of zacht kerriepoeder
1 glas Porto
8 vellen brikdeeg
Solo Vloeibaar
peper
1 eetlepel paprika
50 g rozijnen
50 g pijnboompitten
1 kopje gekookte rijst
200 g gepelde kastanjes
300 g champignons
Bereiding
1
Breng de eend op smaak met peper en zout.
2
Meng de rijst met de helft van de Solo, de rozijnen, de pijnboompitten en de kruiden en bevochtig met de Porto.
3
Breng verder op smaak met het paprikapoeder. Vul er de eend mee.
4
Smeer de eend in met de rest van de Solo en bak gedurende 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.
5
Begiet regelmatig.
6
Laat de champignonmelange en de kastanjes de laatste 15 minuten meegaren.
7
Smeer de deegvellen in met Solo Vloeibaar en bak ze in de oven goudgeel.
8
Snij de eend in stukken en schik op de borden met een beetje vulling.
9
Werk de borden af met stukjes gebakken brikdeeg.
Met rijst en droge vruchten gevulde eend is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept