Zoek
Parelhoen ultra light
6
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 parelhoenen in stukken
30 g Solo
1 glas cognac
laurier
zout
90 g ham
tijm
300 g champignons
2 eetlepels platte kaas 0%
peper
Bereiding
1
Verdeel de parelhoen in stukken en laat ze aan alle kanten in de Solo aanbakken.
2
Flambeer ze met de cognac en breng op smaak met peper, zout, laurier en tijm.
3
Dek af en laat 25 minuten garen.
4
Voeg dan de ham in reepjes en de paddestoelen in schijfjes gesneden toe.
5
Laat nog 10 minuten garen.
6
Voeg de platte kaas toe 5 minuten voor het opdienen.
Parelhoen ultra light is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept