Bourgondische kipfilets

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de sjalotjes tot ze goudbruin zijn en hou deze apart. Spekblokjes opbakken tot ze lekker knapperig zijn en eveneens apart houden. Champignons en uitjes in dezelfde pan opbakken en apart houden vervolgens boter toevoegen en kip opbakken. Bij de kip de spekblokjes, sjalotjes, laurier, tijm, peper & zout en wijn toevoegen.
  • 2 Deksel erop en laten sudderen.
  • 3 Laatste 10 min.: tomatenpuree, champignons en uitjes erbij en op het allerlaatste de room.

Bourgondische kipfilets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept