Parelhoen met champagne

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De filets aanbraden in een diepe pan, de gesnipperde sjalotjes bijvoegen plus de helft van de champagne en gaar laten worden. Daarna de pan deglaceren met de rest van de champagne, de bodem goed losmaken met een spatel, even laten inkoken en al kloppende de rest van de boter met kleine stukjes bijvoegen.
  • 2 Opdienen met gestoofde champignons en amandelbolletjes

Parelhoen met champagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept