Wildragout met Bourgognewijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in boter aanfruiten en onmiddellijk mengen met de tomatenpuree. Goed verwarmen en deglaceren met de bourgognewijn, eens flink laten doorkoken en de bouillon bijvoegen, kruiden met peper, zout, tijm, laurier en gestampte jenverbessen. Laten gaar worden op een zacht vuurtje. Ondertussen de ui en de wortelen in kokend water blancheren en bij het vlees voegen. De champignons in de hete boter bakken en kruiden met zwarte peper en weinig zout. De ragout op smaak brengen en eventueel lichtjes binden
  • 2 Serveren op bord : ragout, gebakken champignons en gekookte noedels

Wildragout met Bourgognewijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hindefilet, saus met eendenlever
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord Schouderstuk In Knapperige Korst
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept