Jachtschotel van everzwijnragout

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het vlees door de bloem halen. De gesneden ui in de olijfolie licht fruiten, het vlees bijvoegen en circa 15 min aan alle kanten aanbakken, de wijn eraan toevoegen en de stukjes appel. Het bouillonblokje en een glas water, eventueel nog wat peper en zout, 60 min laten gaarstoven. De saus binden met boter-bloemmengsel.
  • 2 Opdienen met veenbessenmoes en doorgestoken appel
  • 3 Kan ook als voorgerecht opgediend worden op toast

Jachtschotel van everzwijnragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept