Hertenragout

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de blokjes vlees goudbruin kleuren in 2 eetlepels olie. Doe ze in een grote pan en kruid met peper en zout. Laat de uien op een heel zacht vuurtje bruin worden en voeg ze bij het vlees. Voeg er de wildfond en de gelei bij. Schep goed om. Voeg er de Duvel en het kruidentuiltje aan toe. Dek af en laat ongeveer 2 uur stoven op een zacht vuur.
  • 2 Borstel de paddenstoelen schoon. Bak ze kort in een eetlepel olie. Kruid met peper en zout. Strooi er de serranoham overheen en voeg er een eetlepel bessengelei bij. Serveer bovenop de ragout

Hertenragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept