Zoek
Hazenrug
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 4 vlees
Bereiding
1
voor 4 pers.
2
koop 4 gefileerde hazeruggen.
3
strijk de file's in met mosterd (geen scherpe)
4
bestrooi met grove peper nar smaak en weinig zout
5
neem een grote pan en bak de 4 stukken lichtjes bruin
6
verwarm oven op 180gr.
7
leg de 4 stukken in een beboterde kom waarin 2 a 3 stukken annanas (uit doos)
8
dek de schotel af met zilver papier en laat +- 20 min garen.
9
Haal de ruggen uit de kom en voeg beetje rode wijn toe om je saus aan te maken.1
0
serveer hierbij gratin of aardappel kroketten
Hazenrug is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept