Hertenragout met wortelen

4
100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees indien nodig nog in blokjes en bak ze goudbruin in wat boter. Snipper de sjalotten en de look en snij de wortelen in blokjes. Haal het vlees uit de pan en stoof de sjalotten, look en wortelen kort. Roer het vlees en de bloem erdoor en meng goed. Giet de wijn bij het vlees, voeg het kruidentuiltje toe en laat alles 1 u zacht stoven. Breng op smaak met zout en peper. Serveer er gekookte aardappelen bij.

Hertenragout met wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept