hazenrug met portosaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Bak de hazerug
  • 2 Voor de saus :
  • 3
    - Karameliseer de suiker in de boter
  • 4
    - Voeg de porto, water en runderbouillon toe.
  • 5
    - Kruid af met peper en zout
  • 6
    - Dik in met room

hazenrug met portosaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept