Wildragout met champignons

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika`s en het sjalotje in stukjes.
  • 2 Pureer deze met behulp van een keukenmachine of staafmixer en pers de knoflook erboven uit.
  • 3 Meng de wijn, de gezeefde tomaten, het paprikapoeder en de tijm erdoor.
  • 4 Bak in een braadpan de spekblokjes ca. 5 minuten zachtjes uit en bak daarin het wild in ca 8 minuten rondom bruin.
  • 5 Borstel de champignons schoon en bak ze ñ 3 minuten mee.
  • 6 Strooi de bloem erover en voeg al roerend langs de rand van de pan scheutje voor scheutje het paprikamengsel toe.
  • 7 Blijf roeren tot een gladde saus ontstaat.
  • 8 Roer de zilveruitjes erdoor.
  • 9 Stoof het vlees met het deksel schuin op de pan in ca. 1 1/2 uur zachtjes gaar.1
  • 0 Serveertips1
  • 1 je kan deze wildragout opdienen in een rijstrand of gegarneerd met torentjes aardappelpuree en broccoli.1
  • 2 of gebruik kleine pasteibakjes. Vul deze dan met de wildragout.

Wildragout met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept